2014. augusztus 21., csütörtök

Fall in Love With Me 20.rész VÉGE




Elkészültem a Fall in Love With Me 20.részével 
és ezzel a sorozat befejezett lett!



Nagyon köszönöm mindenkinek, aki az én fordításomban nézte,
 remélem, hogy tetszett és örömötöket leltétek a feliratomban.
Na de most, hogy a végére értem, 
senki nem fog Aaron Yan nélkül maradni, ugyanis így több időm marad 
majd  a Just You folytatására, illetve 


készül a felirat az Alice in Wonder City című sorozathoz!
Kukkantsatok be hozzá is még több Aaron-ért :)


Várom a véleményeket a befejezésről 
és a sorozatról is, 10-ből hányasra értékelnétek? 


Jó szórakozást hozzá!
Colette_

13 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a sorozat fordítását. Én maratonba fogom nézni, utána jelentkezem.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen :) Húú akkor jó maratonozást hozzá :D

    VálaszTörlés
  3. Boszi
    Nagyon köszönöm a fordítást, egy kicsit csalódott vagyok, voltak nagyon jó részek de a vége felé eléggé összekapkodták. Én 8-t adok a sorozatra.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Boszi!
    A végét én is máshogy képzeltem el, az egész Huan Huan-os hisztikálváriát kihagytam volna belőle... Ha ez tényleg kimaradt volna és tényleg az lett volna a fő sztori, hogy Tian Xing mindent bedob és próbálja megszerettetni az igazi énjét, akkor nekem az bővel elég lett volna és a sorozat maga lett volna a tökély :D Én a feléig nagyon-nagyon imádtam, amíg tényleg erről szólt a történet. Sokat gondolkodtam, hogy milyen pontot adnék rá, de képtelen vagyok pontszámot leírni, mert nagyon vegyesek az érzéseim és végső soron mégis csak szerettem, néztem, fordítottam hétről hétre :)

    VálaszTörlés
  5. Szia Colette!
    Én is végeztem a sorozattal. Azt hiszem, hogy túl nagy elvárásaim voltak, az elején annyira szerettem, mert lendületes és humoros volt. Aztán valahogy félresiklott az egész, túl sok volt a szenvedés, lelassult a sorozat. Azt hiszem, hogy jobb lett volna, ha még egy kicsit rövidítenek rajta, talán az előnyére vált volna. Összességében nem volt rossz, és eltekintve a szerintem sok szenvedős résztől, nekem azért mégis tetszett a sorozat. Az utolsó rész szerintem túlságosan rózsaszín és habos lett, de hát gondolom a nézők többségének ez kell. Pontozni én sem akarom, mert még túlságosan vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban. Egy biztos, imádtam Aaron Yan játékát és Lance-t is nagyon kedveltem, egy igazi megosztó karakter volt. Remélem azért lesz még olyan Aaron Yan sorozat, amit a te fordításodban nézhetek, egyet már ki is néztem, majd beírom a kívánságlistához. Nagyon szépen köszönöm a munkádat.
    Atina

    VálaszTörlés
  6. Kedves Colette!
    Nagyon hálásan köszönöm, hogy a Te tolmácsolásoddal megnézhettem ezt a nagyon jó sorozatot.Én eleinte nem kedveltem Tao Le Si miatt, de aztán egészen megbarátkoztam vele, olyannyira, hogy izgatottan vártam a hiányzó feliratot.A vége tényleg eléggé érdekesre sikerült, hogy mindenki aki rossz volt hirtelenjére megjavult és angyallá változott.De ez nekem nem vette el a kedvem mert így is egy nagyon kedves, szórakoztató sorozatot kaptam.Köszönöm neked a kitartó munkádat.gyomar :-)

    VálaszTörlés
  7. Kedves Colette!
    Először is nagyon szépen köszönöm azt a sok időt és türelmet amit a Fall In Love With Me fordítására felkettél.Mivel nekem ezt volt az első(de nem utolsó :D ) taiwani sorozatom ,elején furcsa volt amig megszoktam a nyelvet de a 2.rész elejére már totálisan "beleszerettem" Aaron Yan-ba és a szereplésébe így az egészet széles mosollyal néztem végig! Tao Le Si meg úgy mindenkit birtam..bár mondjuk Huan Huan és Lance-et egypárszor géppuskával löttem volna ki..
    Nekem nagyon tetszett az egész sorozat(bár lehet egy kicsit elfogult vagyok),a végét..hát én se épp erre számitottam de így a tökéletes!
    Még egyszer köszönöm szépen a feliratot,és remélem a továbbiakban még elvezhetem a munkáidat!^^
    Júlia.

    VálaszTörlés
  8. Én úgy látom, hogy fele fele arányban oszlanak meg a vélemények, egyik fele szerette a másik meg szerette, de a felétől nem így folytatta volna :D Olyan véleményt még nem láttam, hogy húúú borzalmas volt, de kinek mi ugye, elég széles a dráma felhozatal :) Én nagyon szerettem volna a végére egy határozott Lu Tian Xing-et, aki mindenkinek odacsap, hogy na jó most már elég legyen.. Örülök, hogy szerettétek a munkámat, szuper érzés örömet okozni másoknak :)
    Júlia: Nekem a Just You volt az első Taiwan-i, amibe nagyon megkedveltem Aaron-t. Szerintem nézd meg, nem fogsz benne csalódni az biztos :) Örülök, hogy tetszett a sorozat, a nyelv nekem is csak az első pár részig volt annó furcsa :)

    VálaszTörlés
  9. Mint már írtam az első fele nagyon nagyon tetszett, de ugye a Huan Huanos második felvonást nem így képzeltem el.
    De ha már így alakították, Tian Xing karakteréből én is egy odacsapok és megszerzem magamnak amit akarokot vártam el, de így utólag végig gondolva szépen lezárták, hiszen a hibáink felismerése és a megbocsátás az egyik legfontosabb dolog.
    Ezzel a lezárással így az utolsó rész nekem nagyon zsúfolt volt, vagy kezdték volna el hamarabb, vagy még szentelhettek volna neki egy részt. És akkor szépen kidolgozva lehetett volna lezárni:
    Mindenesetre szerettem a sorozatot, és jó volt magyar felirattal nézni.
    Pontot pedig egy 8-as adok neki.

    VálaszTörlés
  10. Kedves Colette_!

    Újból megnéztem az utolsó részt és szerintem egy elfogadható lezárást kaptunk. Habár én a halálra gondoltam, azért az alkotók nem voltak ennyire drámaiak és mindenki megkapta, amit megérdemelt. Én örülök, hogy a végén megint feltűnt Xiao Lu, mert Aaron abban a cuccban legalább 10 évvel fiatalabbnak tűnik, ráadásul olyan édes a mosolya *.*
    Ez a sorozat, ahogy a Just You is, a fiatalabb korosztályt célozza meg - de feltűnnek benne a szappanoperás klisék is (elveszlek, mert muszáj...), de itt érdekes módon nem volt annyira zavaró számomra, mint a koreai drámákban.
    Értékelni talán 8/10-re tudnám, mert a vége felé már eléggé zavart ez Huan Huan-Tao Le Si-Tian Xing hármas, na meg a folyamatos vergődés, de a végére szépítettek (talán még nagyon is...). :))
    Egyébként azt mondják, a japán sorozatok inkább naturalisztikusak, a koreaiak realisztikusak és a tajvaniak olyanok, akár a tündérmesék. Azt hiszem, ebben lehet valami, mert a legtöbb esetben jól végződik a történet és a főhősök boldogan élnek...

    VálaszTörlés
  11. Úgy látom mindenki 8-as nak gondolja, ami nem egy rossz pontszám, ha a 10es a tökéletes :) Igen elfogadható volt a vége, de ki gondolta volna, hogy a történtek után mindenki egymás nyakába borul? :D Hát ez lett volna az utolsó elméletem a befejezésre :D

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szépen köszönöm az egész sorozatot és a munkádat!!

    VálaszTörlés
  13. Kedves ququcs!
    Nagyon szívesen :)

    VálaszTörlés