2014. augusztus 15., péntek

Fall in Love With Me 19. rész



Elkészültem a Fall in Love With Me 
utolsó előtti részével! 




Őszintén szólva engem ez a rész eléggé kihozott a
 sodromból, mert már nagyon a vége felé járunk...
Pár részletet ki is beszéltünk már chaten, de arra gondoltam, hogy kíváncsian meghallgatom a véleményeteket ezzel a résszel kapcsolatban,
illetve, hogy mit gondoltok arról, mi lesz a befejezésben! :)
Vajon hogy fog kimászni Lu Tian Xing ebből az egészből? Mi a terve?


A hozzászólásba bátran leírhatjátok a véleményeteket!
Annyit kérek, hogy hívjátok fel mások
 figyelmét a  spoiler veszélyre :)
Semmit ne tartsatok magatokban!

Jövőhéten várlak titeket a befejező résszel!



Jó szórakozást hozzá!
Colette_

17 megjegyzés:

  1. Kedves Colette!
    Nagyon hálásan köszönöm neked, hogy fordítod a FILWM sorozatot, én mg csak a 15.résznél tartok, de pár nap és beérlek benneteket.Nagyon tetszik a sorozat, igazi nagy szerelemmel találkozhatunk.Jó ideje nézek már Taiwani sorozatot, eddig mindig tetszett ahogyan ezek a sorozatok zajlanak, itt ebben tapasztalom,ami a Koreaiaknál mindig megtalálható:pl,én tudom neked mi a jó, "beszéljünk" barátok vagyunk ugye? ezért te megteszel nekem bármit mint egy birka.Bocsi nagyon tetszik egyébként, és szívből remélem,minden a helyére kerül a végére.Szép hétvégét kívánok gyomar :-)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Gyomar!
    Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszik :)
    Igen, ez szerintem minden drámában megtalálható szinte, ami egy bizonyos szintig jó, aztán átcsap túlzásba. Pld Huan Huan hisztijei :) Nekem ez a sorozat akkor lett volna tökéletes SPOILER (de neked már nem), ha még kicsit tovább hagyták volna Xaio Lu karakterét :) Nekem nagyon hiányzik a soriból, mert azóta, hogy lebukott és Huan Huan-nak kinyílt a csipája megőrjítenek minden eggyes résszel :D Ezen kívül tényleg nagyon, nagyon imádtam ezt a sorozatot és nem csak azért mert fordítom :) Kíváncsian várom a végkifejletet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Colette!
      Igaz én is még csak a 15. részt fogom nézni, de abban teljesen egyetértek veled, hogy (SPOILER) Xaio Lu még maradhatott volna.
      Mióta megjelent Huan Huan mama és Xaio Lu lebukott, azóta elvesztette azt a varázsát a sorozat ami miatt "belebolondultam". Persze így is nézem, mert azért érdekel, hogy mit fognak kihozni belőle, meg hogy mi lesz a vége. De jobban érdekelt volna egy olyan folytatás, ahol Tian Xing örlődik Xaio Lu miatt. Maradjon vagy menjen...
      Huan Huan meg a kedves kis családja... a bátyja egy erőteljes üzletembernek tűnt, most meg... menjen orvoshoz.
      Anyuka meg aztán, első perctől fogva utálom...
      Huan Huan megjátssza a bolondot, vagy tényleg begolyózott? Ez így érdekelne.
      Befejezésnél nem tudom mi lesz, de eddig két forgatókönyv futott végig az agyamon.
      1) Huan Huan az esküvő napján észhez tér, és bevall mindent. (Gondolom az esküvőn már túl vagy, erre tudod a választ.)
      2) Esküvő megvolt, de Tian Xing teljesen ridegen viselkedik Huan Huannal, ezt a távolságot és ridegséget nem bírja elviselni, összeomlik és végez magával.
      Bár azt, hogy az OZ-t vissza tudják e szerezni, azt nem tudom. Azért remélem, hogy igen.

      Törlés
    2. SPOILER- Én is azt hittem, hogy arról fog szólni, hogy Tian Xing próbálja megszerettetni az igazi énjét, miközben Xiao Lu-ként jól szórakozik Tao Zi-val és, hogy majd az utolsó pár részben fog lebukni, és akkor lesz egy kis őrlődés, hogy jah, a kettő egy és ugyanaz :D Szerintem ezt még viszonylag gyorsan lerendezték, az pedig biztos, hogy túl hamar.. Amikor bekövetkezett, a lebukás rögtön az jutott eszembe, hogy akkor miről fog szólni a többi rész?? :D Ez most már kiderült, de a másik verzió hozzám is közelebb állt volna :) Amúgy a 2. elképzelésedbe van némi igazság, Huan Huan pedig sokkal, de sokkal jobban az agyadra fog még menni :)

      Törlés
  3. Kedves Colette!
    Köszönöm neked a gyors reagálást, igazán jól esett.
    Nagyon szerettem én is Xaio Lu-t, de nekem igazán Tian Xing jött be amikor még sokkal vadabb és szemtelenebb volt.(lehet, hogy velem van a baj és a rossz fiúk jobban bejönnek). De igazán már akkor is védte és óvta Tao Le Si-t.
    Spoiler:Most néztem meg a 16.rész-t, hát igen ez már nagyon hiányzott, de úgy gondolom, hogy túl nagy árat fizetnek ezért.
    Köszönöm szépen gyomar :-)

    VálaszTörlés
  4. Az elején én is Tian Xing párti voltam, imádtam a rossz fiú énjét :)) A 16.rész valóban felüdülés volt, én is örültem neki :) Lehet, hogy ezért hiányolom Xiao Lu-t, mert akkor több volt a romantikus jelenet és kevesebb a hiszti :)

    VálaszTörlés
  5. Őszintén szólva, fogalmam sincs, mi a terve Tiang Xing-nek, de valahogy meg fogja csinálni (ahogy az előzetesből kiderül).

    SPOILER
    Szerintem két lehetőség van, hogy megszabaduljunk, attól az idegesítő és kissé túl rámenős Huan Huan-tól. Az első, hogy öngyilkos lesz (nem bírja elviselni Tian Xing távolságtartását és érzi, nem szereti őt), a második pedig, hogy megölik. Nem hiszem, hogy valaha is el akarna válni a férfitől, hisz így is olyan nehézkesen házasodtak össze, ráadásul Tian Xing - legalábbis én úgy érzem - csak a részvények miatt vette el, így megszerezve nemcsak a Tian Ji, hanem az OZ többségi részesedést is. Szóval egy nagy humbug, hogy már nem szereti Tao Le Sit. Arra is gondoltam, hogy talán Lance is eltűnik vagy meghal, mert az ő kapzsisága olyan mértékeket öltött már, hogy képtelen kontrollálni. Sőt lehet, ő okozza majd testvére halálát.
    SPOILER

    Amint látod, kedves Colette, gondolkozom a probléma megoldásán, de valahogy a halált látom az egyetlen értelmes kiútnak ebből a helyzetből.

    VálaszTörlés
  6. Hayako, a számból vetted ki a szót! :D
    SPOILER: Szerintem tuti öngyilkos lesz, hiszen mondta is, hogy ha Tian Xing nem lesz az övé, akkor megöli magát. A válásba biztos nem megy bele, meg nem hiszem, hogy ezzel akarják húzni az utolsó részt, hogy most elválunk, nem válunk :D Viszont az se lenne jó, ha a nagy boldogság előtt(Már ha lesz ilyen) betolnának pár halál esetet, mert az lelőné a hangulatot valamilyen szinten.. Még ha a fő gonosz hisztikirálynő is hal meg :D Meg ezt is legalább két-három részben képzelném még el :D A másik amire gondoltam, hogy az előzetes valami csali :D Ki tudja, lehet, hogy elképzeld jelenet, aztán nagyon nem így lesz, de azért ez elég nagy beetetése lenne a nézőknek... Az biztos, hogy a részesedés és az OZ papírok miatt vette el, és Mr Long-ot is maradék 10% miatt keresték. Még egy olyan jelenet is eltudok képzelni, hogy megszerez mindent, az OZ-t, a Tian Ji-t és akkor bumm benyögi a kedves Nénikéjének, hogy csesszétek meg, már jó régóta szívből gyűlöltelek titeket és nem érdekel Huan Huan, és ettől ő meg megöli magát, Tian Xing pedig mintha mi se történt volna összejön Tao Zi-val :)
    Vagy nevet változtat, Xaio Lu lesz és otthagyja a másik életét :D:D

    VálaszTörlés
  7. Szia Colette!
    Nagyon szépen köszönöm neked a 19.részt is.Nem semmi rész volt.Ahogyan Hayako-val már átbeszéltétek nem lesz egyszerű lezárni a sorozatot.
    Én mint örök romantikusként, nagyon jó vég kifejletet szeretnék:-)
    gyomar :-)

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Jó gyorsan behoztad ezt a pár részt :) Mondjuk ez egy olyan dráma, amit ha meglenne mind a 20 rész napok alatt befalnék.. :D Hát igen nem lesz egyszerű. SPOILER a 20. rész előzetese nagy boldogságot ígér, de most házasodott meg és akkor itt van egy újabb esküvő? Meg én azért kételkedek benne, mert képesek lettek volna a legnagyobb poént lelőni az előzetesben?? :D Holnap minden kiderül, legalábbis számomra, de nem fogok semmit se mondani róla, amíg le nem fordítom és ki nem posztolom :) Mindenkinek meghagyom az izgalmat :P

    Amúgy itt a nyílt titkú előzetes, ha még valaki nem látta volna:
    https://www.youtube.com/watch?v=UwaY1VvtkYA

    Most, hogy megnéztem, nektek nem gyanús, hogy Huan Huan anyuka ott örvendezik a háttérbe a padsorok között? :D

    VálaszTörlés
  9. Colette_ lehet eltalálta a a húsklopfoló, amit neki szántam, és kicsit helyreállt a feje. ;)
    LiSa

    VálaszTörlés
  10. SPOILER

    Várjatok csak!!!!!!!!!!!!!!! Én még Huan Huan-t is látoma trailerben tapsikolni!!!!!! O.O Na most már tényleg nem tudom, mi lesz! Lehet, csak Lance ér csúfos véget! Én azért reménykedem a boldog befejezésben! :D

    SPOILER

    VálaszTörlés
  11. LiSa: Haha, lehet :D Jó nagyot kaphatott...
    Hayako: Huan Huan-ba nem voltam biztos, mert nagyon homályosra vették :D:D De akkor jól láttam. Én is nagyon reménykedek :)

    VálaszTörlés
  12. 19. rész megnézve... Hát fogalmam sincs, hogy egy rész alatt hogyan fogják lezárni a történetet.
    Nem tudom, én azért reménykedem abban, hogy mégis csak együtt lesznek a végén.

    VálaszTörlés
  13. Kedves Colette! El sem tudom mondani, mennyire köszönöm, hogy lefordítod ezt a sorozatot! Imádom Aaron-t, egyszerűen tökéletes a szerepben! Még a közepében vagyok, de nem akarom, hogy véget érjen... ♥
    Xie xie!

    VálaszTörlés
  14. Nagyon szívesen :) De jó, te még olyan sok részt láthatsz, én meg már egyet se :( Hiányozni fog a mindennapjaimból :) Örülök, hogy tetszik a sorozat!

    VálaszTörlés