2015. május 24., vasárnap

Orange Marmalade- 3.rész!

Sziasztok!
Elkészültem a Narancslekvár
3. részével!

3.rész!
Baek Ma Ri most már tökéletesen emlékszik 
arra, mit is tett Jung Jae Min-el. Nem győzi meghálálni 
a fiúnak a dolgokat, ezért úgy dönt, beadja a derekát és változtat visszahúzódó életén. A sulibanda végre összeáll, 
a nevük pedig nem más lesz, mint "Narancslekvár"!
Vajon sikerül Ma Ri-nak végleg beilleszkednie 
az emberek közé és Jung Jae Min csábító vére ellenére 
is a fiú közelében maradnia? 
Ez a rész teli volt meglepetéssel és váratlan jelenetekkel, 
amik más drámákban még félidőben sem szerepelnek...
Nagyon sok plusz dolgot tartogatnak még nekünk, hiszen 
mondhatni, hogy szinte egyből a  történet közepébe 
repítettek bennünket, az előzetes pedig... Hát igen, 
elég kínzó, persze jó értelemben!
Nektek mi a véleményetek erről a lendületes kezdésről?
Számítottatok ilyenekre már a 3. részben?

A sorozatban elhangzott dalok Dorothy munkái! 
Látogassatok be hozzá is: Dorothy HunSub

Jó szórakozást!
Colette_

18 megjegyzés:

  1. Szia Colette ! :) Köszönöm az új rész feliratát ^^

    VálaszTörlés
  2. Kedves Colette!!

    Köszönöm a 3. rész feliratát!!! ÁÁÁ...mi volt a végén az az előzetes? Most megint várhatok egy hétig!!! Be fogok dilizni, mire jövő hét péntek lesz...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! :) Nem te leszel az egyetlen, aki bedilizik, már ketten vagyunk.. xD Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra. :)

      Törlés
    2. Én is....nagyon!!! Csak nekem fura vagy másnak is feltűnt, hogy azt a dalt ami az első rész végén volt, most valaki más énekelte?

      Törlés
    3. Az első rész végén a dalt Seol Hyun énekelte, azaz Baek Ma Ri. Ő ugye elsősorban énekel, nem színész. :) Viszont gondolom az OST-ot nem ő énekli és ebbe a részbe meg azt vágták bele. Én még mindig arra a szép számra várok, ami folyton benne van, de azóta is titkolják.. :D

      Törlés
    4. Ja....ezt nem tudtam.... :) Mondjuk az énekestől jobban tetszik az a dal :) nagyon megfogott.... mondjuk eddig az összes dal kedvenc lett.... Amit most a harmadik részben énekelt a banda...na azt is imádtam :)

      Törlés
    5. Nekem is tetszett, amit a banda énekelt. :) Meg az is ahogy Dorothy megmagyarosította, ugye a dalszövegeket ő fordítja bele. :)

      Törlés
  3. Kedves Colette!
    Ez a rész is tetszett. :)) Egyre több információ tárul elénk: például, hogy a vámpírok csak 150 évig élnek, aztán.... kapnak valamit, amitől még tovább? O.o Vagy ott van, hogy a gyermek vámpírok nem tudnak beszélni: szóval itt is születnek a vámpírok, nem átváltoztatják őket? De miért nem tudnak beszélnI? Vagy ez a karózás. Kíváncsi lennék, milyen lehet (mert a sorozatban azt mondják, hogy szép lassan kicsalogatják az emberből a vért... na itt a Vasszűz nevű középkori kínzóeszköz jutott az eszembe: http://m.cdn.blog.hu/ma/malkav/image/Vassz%C5%B1z.jpg.

    A dal viszont nekem NEM tetszett. A főszereplő lánynak valóban szép a hangja, de egy vokalistának erősebb hang kell. Nekem kicsit zavaró volt, hogy csak ő énekelt. Ha Jae Min is betársult volna, sokkal jobb lett volna. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, hogy rengeteg kérdőjelet hordoz még a sorozat magában. Az első számomra a 150 év, ami olyan szempontból logikusnak hangzik, hogy itt a vámpírok születnek, tehát "öregszenek" nem pedig átváltoztatják őket.. Lehet, hogy csak random benyögtek valamit, ami nem emberi, de mégse egyenlő a halhatatlansággal. Ami miatt viszont nem fér bele sehogy az a múlt, mivel ugye 300 évet fognak visszamenni az időbe. Illetve olyan jeleneteket fogunk látni, amik 300 évvel korábban játszódnak és ott Ma Ri nem gyerek.. Sőt elvileg Jae Min is benne lesz, ami ugye lehetetlen, szóval biztosan valami frappáns dolgot fognak kitalálni nekünk ezzel kapcsolatban. :) Azt nem tudom, hogy a gyerek vámpírok miért nem beszélnek, lehet, hogy később ennek is lesz jelentősége. Aminek viszont biztosan lesz a karózás! Túl sokat emlegetik és túl titkos még egyenlőre, úgyhogy ezt valakin biztosan el fogják végezni. A kérdés, hogy kin... Én egy olyat is el tudok képzelni, hogy Ma Ri használja valahol az erejét, lebukik, ezért a VCS karóbüntetést szab ki rá, amit mondjuk Jae Min valahogy megakadályoz.. De ez persze csak az én fejembe játszódott le.. :D
      A dallal kapcsolatban, nekem tetszett főleg a szöveg miatt.. Szerintem illett hozzá, végül is Ma Ri változásait foglalta magába. :)
      A bandával kapcsolatban van egy olyan érzésem, hogy annyira nem lesz sok jelentősége és inkább egy másik irányba fogják majd elvinni a történetet. Kíváncsian várom, hogy mit tartogatnak nekünk. ;)

      Törlés
  4. Szia Colette! ^^ Köszönöm az új rész feliratát, egyre jobban tetszik a sorozat. Nagyon várom már a jövő pénteket, igazi kínzás a heti egy rész! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lídia, nagyon szívesen. :) Szerintem is kínzás, főleg, hogy ilyen hirtelen ránk zúdítottak mindent... :D Nagyon kíváncsi vagyok a sorozat folytatására.. De hamarosan hétvége! ;)

      Törlés
  5. Egyetértek Lídiával... a heti egy rész kínzás. Én is nagyon köszönöm a 3. rész feliratát! :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szívesen Desertqueen! És mi lesz még itt, amikor még jobban belelendülnek a történetbe... :D Mivel ugye sok mindent tartogatnak még. :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon-nagyon szépen köszönöm az új részt! Most nincs gépem és nem tudom megnézni(pokoli érzés) most is mobilról írok! Türelmes leszek, és izgatottan várok! Szép délutánt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen Katalin! Remélem hamarosan lesz géped. :/ Vagy, hogy már van! :) Ha az enyém tönkre menne nagyon elveszett lennék.. :D

      Törlés
  8. Nagyon köszönöm az eddigi részek fordítását, végre hétvége van és meg tudom nézni. :) Eddig, amit a Te fordításodban néztem mind jó választás volt, szerintem most sem fogok csalódni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Mese! Remélem tetszik a sori. Én imádom, úgyhogy szerintem nem fogsz benne csalódni. Szerencsére most se fogtam mellé sorozatválasztás terén. :)

      Törlés