2015. május 17., vasárnap

Orange Marmalade- 2.rész!

Sziasztok!
Már el is készült a 
"Narancslekvár"
2. része...

2.rész!
Ma Ri-nak nem sikerül olyan zökkenőmentesen a 
beilleszkedés, mint ahogy tervezte. Bár osztálytársai nem 
gyanakodnak kilétére, mégis kiközösítik a lányt. 
Ez elsősorban Ah Ra-nak köszönhető, aki észrevette,
 hogy Jae Min elég sokat foglalkozik a lánnyal és 
ez persze nem tetszik neki...
Közben iskolai bandát alapítanak, melybe Jae Min, 
csak azzal a feltétellel hajlandó belépni,
 ha Ma Ri lesz az énekes.
Vajon beadja a vámpírlány a derekát,
 vagy továbbra is elutasító lesz?

-Ne feledjétek, jövőhéttől már csak 
heti 1 részt fognak adni!-
Jó szórakozást hozzá!

Colette_

19 megjegyzés:

  1. Mire megnéztem az 1.részt már itt is a 2..Nagyon köszönöm!
    Csip

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! Tetszik nagyon a sorozat, úgyhogy gyorsan tudok vele haladni, viszont most várni kell jövőhétig... :( Remélem hamar eltelik a hét.. :D

      Törlés
  2. Mikor maradtam le az elsőről? Te jó ég, még észre sem vettem, hogy elindult a sorozat (pedig már nagyon vártam), és már egyből két részt nézhetek :D:D:D:D:D...1000xköszönet érte!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát délután még én se mertem volna esküt venni r, hogy kész leszek, de aztán csak úgy jöttek a sorok egymás után. :) Nagyon szívesen Desertqueen, érdemes volt várnunk, remek sori!! :)

      Törlés
  3. Köszönöm a mindkét rész fordítását! Iszonyú gyors voltál! Nekem nagyon tetszett,várom a folytatást! Külön öröm számomra,hogy eddig nem csalódtam a színészi játékban,mindenki jól játszotta a szerepét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anikó örülök, hogy tetszik. Én is nagyon szeretem már most.. :) Ezért is haladok vele gyorsan.A színészi játék is jó, A főszereplő sráctól nem is vártam mást, de a főszereplő lány meglepett. Ő nem szerepelt sok mindenben eddig, és ahhoz képest jól játszik nagyon!! Meg passzolnak is egymáshoz. :)

      Törlés
  4. Köszönöm a 2. részt is! Az első epizód nagyon tetszett: főleg a nyakszívós jelenet. Jól illettek a színészek a karakterekehez! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Hayako. Örülök, hogy tetszik! Szerintem is jól hozzák a karaktereiket, jó választás volt mindenki.. :) Nekem is tetszett az a jelenet.. :D Nagyon sokat nevettem Yeo Jin Goo fején... :D

      Törlés
  5. Kedves Colette!
    Köszönöm a 2. rész magyar feliratát!!! Egy olyan kérdésem lenne, hogy tényleg lesz második ávadja is? Csak mert ezt a cikket láttam: https://www.facebook.com/OrangeMarmaladeKoreanDrama/posts/1107037445976878

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én is ma olvastam, chat-be ki is írtam. Én még megvárom a hivatalos infót ezzel kapcsolatban, de nagyon úgy tűnik!!! :) Ezt a FB oldalt a vikis Channel Manager szerkeszti és ők hamar kapnak hivatalos infókat. Persze van több szerkesztője is, de MK nem hagyná, hogy hülyeség kerüljön ki, nagyon lelkes és kedves Channel Manager. :) Amint hivatalos lesz a dolog kapni fogok tőle egy körlevelet és akkor ki is posztolom a blogra.. Amúgy szerintem titokban már kezdhetünk örülni. :P

      Törlés
  6. Szia Colette ! :) Köszönöm a 2. rész feliratát ;)

    VálaszTörlés
  7. Na megvolt a 3. rész! :)) Hűha, ez a Han Shi Hoo aztán... nagyon szexi. O.O Nagyon elgondolkodtam kinek szurkoljak a jövőben, mert én pont az ilyen rosszfiú-tipust szeretem. :)) Viszont azt meg kell említenem, hogy nagyon szép hangja van a főszereplő lánynak. Természetesen nem újdonság, hogy egy tinisorozatba idolokat raknak be, de ő az első, akire azt mondom, hogy tényleg tud is énekelni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mármint a 2. rész... a 3. majd most lesz! -.-

      Törlés
    2. Igeeeen Han Shi Hoo-val lesznek itt még "bajok". Persze idézőjelbe.. Főleg ha szinte csak ilyen arrogáns jelenetei lesznek. :D Nekem is tetszik a főszereplő lán hangja, szerintem amúgy jól is játszik. :) Nekem bejönnek a főszereplők, Jin Goo-t is bírom bent nagyon. :)

      Törlés
  8. Hú, de jó kis sorozatnak indul! Nagyon jó, hogy az Indán is elérhető. Tegnap már teljesen amortizált voltam, és nem volt kedvem semmit letölteni, de láttam, hogy online elérhető, és így nekiestem... Kösziiii!!!!!! :D:D:D:D:D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen Desertqueen! Mivel vikin sajnos nem kaptunk licenszt, ezért mindenképpen szerettem volna online verziót. Mivel az indán nagyobb videó feltöltésére van lehetőség, ezért úgy gondoltam oda teszem fel, így nem kell eldarabolgatnom. :)

      Törlés
  9. Köszönöm, az első két részt.:-)))Nagyon tetszik eddig minden:-))Kicsit aggódtam, JH miatt, mint Boice, de eddig jól játszik:-))A két főszereplő is telitalálat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bota, nagyon szívesen. Szerintem is jól eltalálták a főszereplőket és a sorozat indulása is nagyon tetszik. Főleg, hogy a komolyabb dolgok mellett ennyire képesek megnevettetni az embert. :)

      Törlés