2014. november 3., hétfő

She So Lovable/My Lovely Girl- 13.rész!


Sziasztok!
Elkészültünk a She So Lovable/My Lovely Girl
13.részével!


Egy nappal később a megszokottnál, de elkészültünk az SSL következő részével!
Ne felejtsétek, a héten véget is ér a sorozat, úgyhogy maraton lesz a befejezésből!
Ti várjátok már? Szerintetek meglepnek minket valami csavarral a végén?

Jó szórakozást hozzá!

Colette_
A felirat Misától is letölthető:
Jangmi Tokki FS

6 megjegyzés:

  1. Szia Colette! Nagyon szépen köszönöm nektek a 13.rész feliratát.Ez egy bús-keserédes rész volt, de várható volt, hogy robbanni fog a bomba.De amennyire fontos dologról van szó aránylag elég jól kezelik, megszenvedik az biztos, de teszik a dolgukat, és próbálják feldolgozni.De sajna már csak három rész van hátra, az biztos, hogy hiányozni fog nagyon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi leszek, hogy lesz-e valami csavar a befejezésben, vagy csak a "nagy" kibékülés :D Készülök rá, hogy csütörtökön fordítani fogok :)

      Törlés
  2. Kedves Colette!

    Köszönöm szépen az eddigi feliratokat! Sok munkád/munkátok van benne, hogy ilyen gyorsan halad a fordítás. Erre a sorozatra nagyon kíváncsi voltam, de számomra kicsit csalódás. Sokkal többet vártam, pedig nagyszerű színészek játszanak benne. De Krystal játéka olyan szürke, egyáltalán nem szimpatikus. Talán a történet miatt? A közepe felé olyan érzésem is volt, mintha a rendező sem tudná, hogyan is tovább. SeNa és ShiWoo között nagyobb a kémia, de nagy csavart nem várok a végére. Meglátjuk a végkifejletet a maradék részekből. Kis vélemény részemről. :)
    További jó munkát kívánok! Enikő

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Enikő! Először is nagyon szívesen :) Én nem vártam tőle semmit és a betervezése is hirtelen ötletként jött, talán ezért is szeretem, mert tényleg semmi elvárásom nem volt a sorozattal vagy a színészekkel szemben. Ennek ellenére kicsit egyet kell, hogy értsek, már pár rész óta elég kiszámítható a sztori ,pedig mindig vártam, hogy valami történjen már végre :D Remélem, hogy a nagy kibékülésen kívül azért még meglepnek valamivel minket, hogy dobjanak rajt :) A Shi Woo-s dologgal is egyet kell, hogy értsek, valóban jobban illenek egymáshoz. Valóban jobban megerőltethették volna magukat a forgatókönyv írok a történettel kapcsolatban, de ezek ellenére szerintem tényleg egy szerethető sorozat :)

      Törlés