2014. szeptember 13., szombat

High School Love On 8.rész!




Sziasztok!
Elkészültem a High School Love On 8.részével!



Egy elég meghatározó részen vagyunk túl, ami mindenkinek hatalmas kérdőjeleket
 fog a fejében hagyni, miután megnéztétek. 
Vajon mi lesz ezután, hiszen még csak a 8.résznél tartunk??? 
Én remélem, hogy a sorozat tartani fogja ezt a remek színvonalat és nagyon kíváncsivá tettek a forgatókönyv írok, hogy mit is tartogatnak még a következő 12.részre.. Nekem elképzelésem sincs.. Illetve van egy pár, de egyik se olyan helytálló, hogy ennyi részen keresztül megállja  a helyét. Szóval jó nagy meglepést okozott ez a rész :)

De hát ilyen egy jó sori nem? 

Engem nagyon kevés dorama siratott meg, sőt szám szerint 1 (Rooftop Prince 19.rész...)
Végig borzasztóan sajnáltam Woo Hyun-t, és sikerült kicsalniuk pár könnycseppet a szememből, arról nem is beszélve, hogy elszorult torokkal néztem végig az egészet.. Szóval ha valaki több doramán hatódott meg, mint én, bátran készítsen elő zsepiket!!

Jó szórakozást hozzá mindenkinek!
Végül pedig várom a kommenteket, amibe bátran lehet SPOILEREZNI!
Ne tartsátok magatokba a véleményeteket és írjátok le, hogy szerintetek milyen folytatás vár szeptember 26.án minket?!


Colette_

18 megjegyzés:

  1. Őszintén...a Fall in love with me-ben voltak olyan jelenetek, amik még engem is majdnem megkönnyeztettek, pedig fiú vok, és elég ritkán fordul ez elő velem :D De azért jó kis rész volt, várom a folytatását :) Köszi a feliratokat mindenhez ^^

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen Colette! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm Colette!:-)) Üdv: Ildikó

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szívesen mindenkinek :) Nekem a Fall in Love With Me-be az volt az egyik ilyen kedvencem, amikor Tao Le Si bevallotta Xiao Lu-nak ő meg elfutott :D Nem könnyeztem rajt, de megható volt, mivel tudtuk az igazat, hogy miért tette :) A Rooftop Prince 19.részének végénél viszont rendesen folyt a könnyem... Talán még a You Who Came From The Stars vége tartozhatna nálam ide, igaz nekik se sikerült megsiratniuk, de rendesen megszorongatták a torkom :) A HSLO-ba pedig én nagyon csodálkoztam, hogy SPOILER: Már a 8.részbe vissza ment Lee Seul Bi. Én azt hittem, hogy jó legalább a 16.részig húzzák a dolgot és a maradék 4 arról fog szólni, hogy megpróbál visszajönni. Engem nagyon zavar, hogy semmi előzetest nem kaptunk, mert annyira kíváncsi vagyok :D Nagyon, nagyon remélem, hogy szép és izgalmas folytatás vár ránk, az eddigi színvonallal és nem arról fog szólni, hogy Woo Hyun és az anyukája..... Biztos benne lesz, de remélem nem térnek át rá, mint fő szál.. Ahogy Pld a FILWM-be Huan Huan-ra... Ott azzal rontották el :( Sokkal jobb sori is lehetett volna belőle! De így is imádtam :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépen köszönöm a feliratot. Én tényleg sírtam, mint egy gyerek, pedig igazán felnőtt vagyok. Nekem nagyon megható volt, annyira sajnáltam Woo Hyun-t és a nagymamája után még Sul Bi is egyedül hagyja, sőt búcsú nélkül, komolyan mondom, el sem tudom képzelni a folytatást....Nagyon jó rész volt, remélem a folytatásban is tartják majd ezt a kitűnő színvonalat mert eddig le a kalappal az írü, rendező és szereplők előtt. Köszönöm szépen, hogy veled együtt nézhetem ezt a dorámát, hálás vagyok érte :)

    VálaszTörlés
  6. Brigi, ne is mond... A szívem szakadt meg Woo Hyun-ért és valószínűleg a következő részekben is sajnálni fogjuk.. :( Elszorult torokkal néztem, hogy mi történik körülötte. Ezt a búcsú nélküli dolgot biztos, hogy meg fogja bánni Seul Bi!! Bár ő láthatja Woo Hyun-t, ha akarja, viszont fordítva már nem lehetséges. Örülök, hogy velem tartasz!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is ez a hirtelen eltűnés üti ki a biztosítékot. Seul Bi! nem is próbált maradni, vagy valamit csinálni, hogy szegény Woo Hyun ne hagyja egyedül. De innen szép nyerni nem?

      Nekem a fő zsepis sorozataim a Last Friends és a Autumn's Concerto / Next Stop, Happiness sorozat volt, imádtam mind a kettőt.

      Törlés
    2. Ez így igaz :D Biztos vagyok benne, hogy meg fogja bánni :) Egyébként szerintem Woo Hyun elég jól játssza a karakterét. Ugye, ha sorozatokba betesznek egy idol-t, mindig benne van a pakliban, hogy mivel nem kimondottan színész, nem tudja hitelesen játszani a szerepét, de itt semmi ilyenről nincs szó :) Az viszont még mindig sokkol, hogy Seul Bi még csak 14éves :D

      Törlés
  7. Attól függetlenül, hogy jól játszik, kora ellenére, nem biztos, hogy őt kellett volna választani, látszik rajta a kora nagyon, de erről nem ő tehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem csak Seul Bi kora zavar.. Aranyos, imádom, de még kicsi egy ilyen sorihoz :) Woo Hyun-al teljesen elégedett vagyok :)

      Törlés
  8. Köszönöm szépen ezt a részt is. :-D

    VálaszTörlés
  9. Colette_, köszönöm a 8. rész feliratát is. :)

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm ezt a feliratot is! Nagyon vártam.
    Számomra a másik angyal (fönöke) is rideg, szótlan kísérő. Seul Bi-vel kedves csak. Másként képzelem el az angyalokat, ezért furcsa a végén a gyors, lelketlennek tűnő távozás. Talán a következő rész elején megfordul és ............ Üdv: Virág

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát szerintem arról fog szólni a hátralévő rész, hogy Seul Bi megpróbál visszatérni és közben figyelni fogja Woo Hyun-t akinek alakul majd a kapcsolata az anyukájával. Messze van még 26.-a :(

      Törlés
  11. Huh - ez gyomorgörcsöt okozó rész volt - bár szóltál előre -így csakis magamat szidhatom - miért nem vártam én is legalább a következő részig - és akkor néztem volna meg mind a két részt.
    A másik angyal:
    Nem vettétek észre, hogy szerelmes Seul Bi-be? - Már részekkel ezelőtt is - amikor meg-meg jelent előtte, vagy segítette - a tekintete elárulta - így nem csoda - ha siettette a mielőbbi visszatérést. Neki így lesz jó.
    Búcsú nélkül elment:
    Én abban reménykedem, hogy visszafut és ad neki egy csókot, vagy puszit - vagy ölelést - bármit - amiből Woo Hyun tudni fogja, hogy szerette.
    Az anyuka és egyáltalán - hol az apa - és miért a nagymama nevelte fel Whoo Hyunt - szál még kibogozásra vár.
    Barát:
    szerintem a két fiú barátsága megmarad - legalábbis nagyon remélem.
    Az első rész képkockái azzal kezdődtek, hogy egy lány elhagyott egy könyvet - --- eső -- esernyő ---- nyaklánc medál -------- Ebből még sok minden sülhet ki - de minél hamarabb, mert várom.
    Colette -
    nagyon köszönöm a munkádat.
    Figyelemmel kísérem - és várom a folytatást is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én észrevettem és tudtam, hogy ezért sietteti annyira a visszatérését Seul Bi-nek :) És végül is ő beszélte le a búcsúról... Szerintem is jóba marad a két fiú, bár biztos lesz harakiri, amikor Sung Yeol hangosan felvállalja majd az érzelmeit :D Bizony, sok fele mehet még el a történet, de így, hogy kb két hetenként van egy rész nagyon lassan haladunk sajnos. Pedig a dorama szuper!!!

      Törlés