2019. január 26., szombat

I Cannot Hug You-2.évad-VÉGE

Sziasztok!

Befejeztem a Nem Tudlak Megölelni című sorozat 
2. évadát, úgyhogy a teljes sorozathoz elérhető magyar felirat,
 kizárólag Vikin!

 Megtekintés---> ITT!

A Vikiről: 
A Viki nem feltétlenül fizetős oldal. Több opció közül is lehet választani. Az oldal a reklámokból tartja fent magát első körben, így ha ingyen szeretnénk nézni ki kell bírni. Ha valaki nem szeretne reklámokat elő tud fizetni az úgynevezett "Viki Pass"-ra. Ebben az esetben a reklámok megszűnnek és több sorozat is elérhetővé válik. Valamint választhatjuk az önkénteskedést is, tehát a felirat készítést, ami ingyen Viki Pass-t biztosít fél évre bizonyos mértékű aktivitást követően, ehhez azonban nyelvtudás szükséges. Ha a felhasználó aktív, minden egyes hat hónap után megújítják a Viki Pass-t.

Miért pont ezt az oldalt használom?
A munkám mellett nincs túlságosan sok időm, mint régen, de előfordulhat, hogy megtetszik egy-egy sorozat, amihez kedvet kapok. A vikin nagyon egyszerű és kényelmes feliratot készíteni, valamint nem kell időzítgetnem sem, amint begépelem az utolsó sort máris nézhető a videó. Plusz nem utolsó sorban elég motiváló számomra a Viki Pass. Ezért nem elérhető máshol a felirat.

Ismertető:
Hol volt, hol nem volt adott egy vámpír főhősnő Li Shiya, aki az emberekből nyeri energiáját. Bizony a modern vámpírok, már nem vérrel táplálkoznak, hanem érintéssel. Egyik nap össze találkozik a legfinomabb és legcsábítóbb falattal Jiang Zhihao-val, akit minden áron meg akar érinteni, ezért a
 közelébe szeretne férkőzni. Igen ám, csakhogy főhős fiúnk irtózik 
mindenféle baktériumtól, így persze mások közelségétől is...

A sorozat lebontása a vikin:
1-16.rész- Első évad.
17-32.rész- Második évad.

Jó szórakozást kívánok hozzá!

Colette_

1 megjegyzés: