2015. június 15., hétfő

Orange Marmalade 6.rész!

Sziasztok!
Elkészültem a Narancslekvár
6. részével!

6.rész!
Jae Min nem tudja kiverni a fejéből Ma Ri-t, 
azonban egyik nap, amikor látogatást tesz leendő feleségénél,
 kénytelen durva szavakkal megilletni a henteslányt.
Ez nagyon rosszul esik Ma Ri-nak és rájön, hogy ők 
bizony nem számítanak egyenrangúnak.
Shi Hoo sem adja fel a lányt, bár inkább csak távolról 
figyeli az események kibontakozását...

Érdemes összevetni a szereplők jelen és múltbeli kapcsolatait, 
hiszen ebből még sok érdekesség születhet a jövőben!
Jó szórakozást hozzá!

Colette_

20 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm!! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a 6. részt :)

    VálaszTörlés
  3. Nagy köszönet a 6. részért! :))))

    VálaszTörlés
  4. Szia Colette ! :) Köszönöm az újabb részt ;)

    VálaszTörlés
  5. Szia Colette! Nagyon szépen köszönöm az új részt! A gép próblémám nem oldodott meg, és most màr elveszett vagyok ahogy te is írtad, h ha mi lenne ha... :-( Sebaj, annál nagyobb élmény lesz! Hálás vagyok, és köszönöm mégegyszer a szuper munkádat!!!! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kata! :) Sajnálom, hogy nem oldódott meg a gép problémád, azért remélem, hogy hamarosan sikerül felülkerekedned rajt. :) Az biztos, hogy utána annál nagyobb élmény lesz. :P Addig is kitartást! :)

      Törlés
  6. Kedves Colette! Köszönöm a 6. rész feliratát, tegnap este néztem meg, és egyre jobban szeretem ezt a doramát! <3 Igazából már fájt a fogam egy jó kis kosztümös sorozatra, de mindegyikben annyi politikai ármánykodás van, hogy nem mertem elkezdeni egyet sem, úgyhogy ez a OM-es történelmi ugrás most nagyon jól jött. :D Kíváncsi vagyok, hogy kapcsolódik majd ez össze a jelennel... ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lídia! :) Hát az biztos, hogy itt nem a politikai ármánykodás a fő vonal.. Én is nagyon kíváncsi vagyok hogyan fogják összekapcsolni a jelennel.. Ez mindenkinek új és ezt a ugrást nagyon kevesen fogadják el... Remélem, hogy tényleg szép kerek egésszé teszik majd a végkifejletet az utolsó részben, amikor ugye már visszatérünk a jelenbe, pontosabban a jövőbe. :)

      Törlés
  7. Köszönöm a 6. részt is! :-) Már kezdem megszokni a Csoszun-kort és Ma Ri is egyre szimpatikusabb, bár még mindig csodálkozom a naívságán. Ahhoz képest
    hogy képes megvédeni magát. :D Én örülnék, ha a legvégére visszahoznák a jelent és megtudnánk, hogy akkor mi is történt és végre megtudnám, hogy mi a fene az a karózás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hayako, nagyon szívesen. :) Ma Ri nagyon cuki volt, amikor rizsgolyós standot akart nyitni... xD Hát ahogy számolgattam eléggé ki vannak számolva a részek. Ugye összesen van 12, az első 4 a jelem, a mostani 4 a múlt és a maradék 4 újra a jelen lesz, illetve a jövő, amit mixelni akarnak a múlttal, úgyhogy szerintem a magyarázatot abban a részben fogjuk megkapni. az évadokkal kapcsolatban lehet igazad volt és tényleg így értették a második évadot.. Bár én már semmit nem merek állítani ezzel a sorival kapcsolatban.. xD Amúgy szerintem a karózás benne elsz, és szerintem Shi Hoo lesz a az áldozat... :/ (Azért remélem nem)

      Törlés
  8. Én is már egyre jobban élvezem, hogy "történelmibe" ment át a sorozat :)... Merész húzás volt, de eddig nekem bejön. Köszönet a 6. részért!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, hogy merész húzás volt, hiszen gyakorlatilag most két egymástól függő, de mégis más történetet kaptunk, amit egybe kéne gyúrniuk... Hát nagyon kíváncsi leszek, hogy mit is fognak kihozni ebből .:)

      Törlés
  9. Colette Kedves! Nagyon szépen köszönöm a munkátokat az Orange Marmalade fordításáért. Menek is gyorsan és maratonban megnézem. Üdv.szeretettel: csabamama2

    VálaszTörlés