2014. december 20., szombat

High School Love On- 20.rész(VÉGE)


Sziasztok!
Ez a pillanat is elérkezett...
Elkészültem a High School Love On 20.
 és egyben befejező részével!

Figyelem a leírás Spoilert tartalmaz!
20.rész!
Sors? Te és én
a távolság a szívünk között: egy arasznyi!

És valóban egy arasznyi volt... Két évvel a baleset után 
Woo Hyun és Sung Yeol egyetemre járnak, ahol SY kedvenc 
hobbija a csajozás... De Woo Hyun más.. Ő még mindig vár valakire, 
akiről azt hitte,  hogy soha többé nem fogja újra látni.
A szomszéd környéken él egy lány, akit Cheon Sarang-nak hívnak és hát 
gondolom senkinek nem kell bemutatni, hogy ki is az.. 
Mivel Sunbae "meg mentette" Seil Bi-t, ezért nem kellett visszatérnie, 
azonban, ugyanaz történt, mint anno vele és Woo Hyun-al, 
ezért  a lány mindent elfelejtett...
Vajon sikerül újra egymásra találnia a két fiatal szívének?

Ha egyetlen szóban kellene összefoglalnom a sorozatot, 
akkor azt mondanám, hogy IMÁDTAM!
Számomra idén az egyik legjobb sorozat lett és nem csak a vele töltött 
idő miatt mondom ezt. A szereplőket is nagyon megkedveltem, ráadásul egyik 
részben sem kellett csalódnom..
Szerelem, szomorúság, izgalom, féltékenység, harag, erőszak, boldogság...
Ezek mind megtalálhatóak voltak ebben a szépen felépített és a legfontosabb,
 hogy szépen le is zárt történetben!
Én csak ajánlani tudom!

Jó szórakozást kívánok mindenkinek 
a befejezéshez!
Colette_

37 megjegyzés:

  1. Szia!
    Köszönöm, hogy lefordítottad ezt a sorozatot, de megyek is megnézni az utolsó részt!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen, remélem, hogy tetszett :)

    VálaszTörlés
  3. Colette Kedves!

    Nagyon szépen köszönöm a High.... teljes fordításáért a munkádat, most már én is elkezdem nézni. Üdvözöllek szeretettel: Ildikó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ildikó. Most kicsit irigyellek, hiszen neked még csak most kezdődik majd a történet. Lehet, hogy a karácsonyi pihi alatt én is végignézem egyben :)

      Törlés
  4. Köszönöm szépen a feliratokat!
    Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen és viszont kívánok kellemes ünnepeket :)

      Törlés
  5. Most indulok nézni az utolsó részt, és nagyon izgulok a jó befejezésért :):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem tetszeni fog! Szép kerekre csinálták és nem csapták össze, legalábbis számomra minden a helyére került :)

      Törlés
  6. Nagyon szépen köszönöm, hogy lefordítottad ezt a sorozatot. Nagyon jópofa kis történet volt érdemes volt megnézni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen. Szerintem is érdemes volt, én csak ajánlani tudom :)

      Törlés
  7. köszönöm a fordítást, a végéig tartó munkádat.:)
    bár megvárom az online részt, az egyik szemem már sír a dorama miatt. tényleg a kedvencem volt, nem tudom hogy fogok a végére reagálni. kellemes ünnepeket!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már nem kell sokat várni. Épp égetem a feliratot, úgyhogy hamarosan online is felkerül :) Szerintem tetszeni fog a vége, viszont ott lesz az az érzés, hogy végeeeee... És nem lesz többet.. :(

      Törlés
  8. Szia Nikolett ! Köszönöm ennek a bűbájos sorozatnak a fordítását ..nagyon jó szórakoztató végig izgalmas volt ..remek befejezéssel......édesek voltak a szereplők végig ..Köszönöm...Kellemes Ünnepeket Kívánok ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsianyu! Örülök, hogy tetszett, szerintem is jó kis szereplőgárdát válogattak össze :) Viszont kívánok kellemes ünnepeket!

      Törlés
  9. Kedves Colette!

    Eddig lusta kis dög módjára csak a chat-felületen hintettem el egy-egy köszönetnyilvánítást vagy apró véleményt. Most viszont, hogy végignéztem, egyszerűen képtelen vagyok magamban tartani.

    A tizenharmadik résznél vettem észre a blogodat egy facebook oldalon - vagyis inkább a My Lovely Girl 7.részénél - és amint megláttam, hogy feliratozod a drámát, amit már a kezdetek óta akarok nézni, hiszen a főszerepet az ultimate biasom kapta, rögtön nekikezdtem. Angolul már biztos korábban is megtaláltam volna, de hiába a nyelvtudásom, magyarul a legélvezhetőbb.

    Egyszerűen fantasztikus, hogy mennyi drámát lefordítasz egy héten, gratulálok érte és köszönöm! Minden hét végén bezsongva lestem a blogodat az új HSLO bejegyzés miatt, majd a videa csatornádat, hiszen onnan még a blogra kikerülés előtt elkezdhettem nézni online.

    Annyi érzelmet felkavart bennem ez a rész. Seulbi az elején nem volt szimpatikus, aztán minél közelebb kerültek egymáshoz Woohyunnal, az én szívembe is annál beljebb lopta magát. Cheon Sarang (amiben az angyal és a szerelem is benne van, köszönöm szépen forgatókönyvírók ;-;) szerepében viszont a halálba kívántam, a viselkedése miatt is és azért is, mert hiába volt egy csomó emlékeztető dolog a szeme előtt, egyszerűen képtelen volt emlékezni. A rész harmadik harmadát megnyitva már úgy voltam, hogy nem fog emlékezni, kész vége van. Aztán elkezdett beszélgetni sunbaevel és megörültem, hogy na! lesz valami. De amikor az autós esetnél sem ugrott be neki rögtön, kezdtem megijedni. És végül mégis!

    Szóval egyszerűen imádtam. Köszönöm szépen, hogy minden héten eljuttattad hozzám is online, s így anyanyelven élvezhettem a sorozatot.

    Megyek is, és újranézem egyben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Soo Min! Először is köszönöm a véleményed, jó volt végigolvasni :) Másodszor pedig úrisssssteeeeen nekem fel se tűnt a neve.. Lehet azért, mert nagyon hamar szerettem volna hozni nektek :) Cheon Sarang, hogy ez milyen ötletes név számára! Kreatívak voltak ebben :)
      Örülök, hogy rátaláltál a blogomra, remélem ezután is gyakran látogatsz majd hozzám :P Remélem hamar összehoznak majd egy HSLO szintű végtelenül aranyos kedves és szép sorozatot, amit lefordíthatok :D Biztos lesz ilyen még, de egyelőre még teljesen a hatása alatt vagyok ennek a drámának, ami már most nagyon hiányzik :( Én a karácsonyi lustálkodás közben tervezem a maraton :P
      Még egyszer köszönöm a véleményed, nagyon jól esett!! :)

      Törlés
    2. Igazából a 19. részt is most néztem meg, merthogy "Nem, nem akarom, hogy vége legyen, én egy résszel meghalok", úgyhogy csak a leírást olvastam el először, és a név rögtön feltűnt. Lehet, hogy ha csak megnézem, nekem is elsiklik felette a szemem .w.
      Egy ideje nagyon szemezgetek a SSL-el, merthát Infinite-mániámon mi sem segíthetne jobban, mint egy angyal, aki lefordítja a drámákat, amikben szerepelnek. Kamsahamnida <3
      Remélem, hogy Woohyun hamarosan újabb (fő)szerepet kap majd, és azt is élvezhetem a fordításodban^^
      Akkor nem is kell kívánnom, hogy az legyen, de Boldog Karácsonyt :3

      Törlés
    3. Én a végénél éreztem így. amikor megláttam, hogy már csak 5 perc van a végéből, akkor elkezdtem magamba kiabálni, hogy neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :( De hát sajnos nem segített és vége lett. Ha Woo Hyun ismét főszerepet kap, akkor jelentem vállalom a fordítást Infinite mániámból kifolyólag is, meg Namu mániámból kifolyólag is persze :P Ahhhh de jó lenne <3

      Törlés
    4. Valójában én a sorozat közben döbbentem rá, hogy Woohyunt jobban szeretem, mint bármelyik másik idolt. Ráadásul - véleményem szerint - nagyon jól alakított. Remélem, minél hamarabb kap új szerepet ;-;

      Törlés
    5. És most Hoyában JaeSokot látom... Hiányzik a sorozat :c

      Törlés
    6. Én is ennek köszönhetően jöttem rá erre :D L-t is nagyon szeretem, de Woo Hyun-t egy picit jobban :) Amúgy az egész Infinite nagy kedvenc xD Ahh, ne is mondd.. Olyan jó volt leülni péntek esténként és teljesen beleélni magam ebbe az egészbe. Tényleg nagyon bízok bent, hogy a sikert meglovagolva jövőre újabb drámákban láthatjuk majd őket :)

      Törlés
  10. Szia!Nagyon nagyon szépen köszönöm a fordítást!Ez egy csodálatos sorozat!Igazából ez az elsõ köszönet nyílvánításom,szóval bocs,ha uncsi meg ilyesmi.Olyan jó ez a befejezés.Miért lett vége?Életem végéig is nézném ezt!A végén még sírtam is!Fõleg amikor meg halt Woo Hyun nagyija!Annyit sírtam,hogy következõ napra bedagadtak a szemeim és a barátaim nem értették mi van velem.Tényleg nagyon szépen köszönöm a fordítás,most ez a kedvenc sorozatom!Megint megszeretném köszönni.Kellemes ünnepeket kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Uncsi? Ugyan, nagyon örülök neki, hogy írtál. Hogy miért lett vége ez egy nagyon jó kérdés, én még elfordítgattam volna nektek egy darabig. Gyakorlatilag az életem részévé vált, hiszen fél éven keresztül folyamatosan foglalkoztam vele. Nagyon fog hiányozni :( Én akkor sírtam el magam, amikor Woo Hyun azt hitte, hogy Seul Bi visszament. Hát az valami szívszorító jelenet volt :) Örülök, hogy ez lett a kedveced, nekem is ott van az élmezőnyben.. Felejthetetlen élményt nyújtott! Viszont kívánok neked is kellemes ünnepeket :)

      Törlés
  11. Köszönöm szépen az utolsó rész feliratát, és persze az egész sorozat fordítását! Azt hiszem ez lett az új kedvenc sorozatom! Az első 1-2 részt angol felirattal kezdtem nézni, de hát így magyarul sokkal jobb volt! :) Olyan nehéz elhinni, hogy több mint fél év után, már nem fogom tűkön ülve várni a következő részt :O
    Nem tudom miért, de én az egész részt végig bőgtem :D Ha vidám pillanat volt, ha szomorú..
    Azt hiszem kijelenthetem, hogy a világ legjobb dorama-lezárását kaptuk!
    Meglepett, hogy rögtön két évvel később kezdődött a rész, azt hittem csak később ugranak egyet az időben.
    Nem hanyagolták el a mellékszereplőket sem, mindenkiről kiderült mi történt vele 2 év múlva.(Ez nagyon ritka, általában csak egy két szót mondanak róluk..)
    Aminek külön örültem, hogy Sung Yeol végre túl lépett Seul Bi-n. Ez a csajozós stílus meglepően jól áll neki. :D És persze, hogy nem inogott meg, amikor Seul Bi szerelmet vallott neki. Bár Sunbae-t az egész sorozat alatt utáltam, most egy rész alatt mégis sikerült megszeretnem.
    Nagyon szép volt a történetvezetés is. Annyi deja vu volt: Sunbae ugyanazt megtette Seul Bi-ért, mint amit Seul Bi Woo Hyun-ért, amikor Woo Hyun megmentette Seul Bi-t hogy ne üsse el az autó (ugyan annál a kereszteződésnél, ahol Woo Hyun az első részben majdnem elütötte Sung Yeol-t), vagy amikor bekötötte a cipőfűzőjét.. Annyira idegesített hogy a végéig húzták el Seul Bi emlékezetkiesését, már komolyan kezdtem azt hinni, hogy nem fog emlékezni semmire és újra bele kell szeretnie Woo Hyun-ba. Cheon Sarang (bármilyen szép és találó is a neve) nagyon idegesített. Már nagyon hiányzott Seul Bi "kis unokánk" és az "emberek ilyenek/olyanok.." stb mondata :))
    Amit viszont nem értek, hogy miért kellet ahhoz a két évvel későbbi jelenthez egy másik színésznőt szerezni? Amúgy meg Seul Bi-nek nagyon jól áll ez a frufru, sokkal idősebbnek néz ki. :)
    Most hirtelen olyan üresnek érzem az életem.. :( Annyira fog hiányozni ez a sorozat.. Nem akarok "elszakadni" a blogodtól, nagyon szeretem a munkáidat, szóval azt hiszem bele kezdek a Pinnochio-ba. :)
    (Egyébkén ezt a sorozatot leginkább WooHyun és Sung Yeol miatt kezdtem el nézni, hiszen az Infinite a kedvenc együttesem, és bár először kicsit elriasztott ez az angyal-sztori mégsem bántam meg. Valószínűleg ha nem ők játszanak benne akkor is bele kezdtem volna, csak sokkal később.. )
    Nos még egyszer nagyon köszönöm a fordítást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Momo! Ha jó a felirat, akkor énis nagyon szeretem magyarul nézni, ert hát ugye sokkal könnyebb hirtelen megérteni mindenrt. Szerettem angolul, de nagyon jó érzés volt, amikor elkészültem egy résszel és ellenőrzés közben végignézhettem egyben magyar felirattal :) Furcsa lesz majd pénteken, hogy nem lesz mit néznem :( Én nagyon örültem, hogy az utolsó részbe is ennyi vidámságot csempésztek... A mellékszereplős dolog is nagyon tetszett. Igazából én mindenkit szerettem, a tesitanár is haláli figura volt a hülyeségeivel :D Én aggódtam először, amikor Seul Bi elkezdett érdeklődni SY iránt, de valóban nagyon jól kezelte. Szerencsére :D Nem fért volna már bele több bonyodalom a 20. részbe. Bár elviseltem volna plussz egy részt.. Egyet? Ugyan még vagy 20at :D A visszatérős jeleneten is meglepődtem, mert azt hittem, hogy majd a végén lesz, erre rögtön azzal indítanak. Az egész sorozat nagyon szépen volt felépítve és hála égnek a vége is szép kerek lett... A Pinocchio-t is ajánlom, izgalmas sorozat :) Remélhetőleg hamarosan újabb Infinite tagot láthatunk majd dráma szerepben.. A fordítást vállalom!!! :P

      Törlés
  12. Kedves Colette_, köszönöm a 20. rész feliratát is és gratulálok a újabb befejezett projektedhez. :)
    A közelgő ünnep alkalmából kívánok neked szép karácsonyt és boldog új évet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hetti, nagyon szépen köszönöm! Neked is kellemes ünnepeket kívánok :)

      Törlés
  13. Kedves Colette_ először is nagyon hálás vagyok,hogy teljesen egyedül lefordítottad nekünk ezt a doramát :) Tudom elég lusta voltam és nem írtam minden rész alá ,de most itt kifejtem a véleményemet :D Mikor megláttam ezt a sztorit a viki-n s kicsit utánna is kerestem ,hogy mi is ez nem igazán volt kedvem megnézni (igen ez számomra is egy nagy kérdőjel,hogy miért éreztem így akkor?o.o) És most igazán megérdemelném ,hogy rám öntsenek egy kamion cementet mert eddig nem ismertem az Infinite-t sem..ez a sorozat és a SSL-által ismerhettem meg őket :o
    Na szóval SeulBI (Kim Sae Ron) amikor megláttam,hogy a színésznő csupán 14 éves azt mondtam"na ne mááár,atya világ"hogy akarnak betenni egy ilyen fiatal színésznőt egy romantikus sorozat főszereplőjének,így elég bizonytalanul álltam hozzá :/ DE,ahogy teltek a részek,nem tudom mikor de a szívembe lopta magát .és így utólag nem is tudtam volna elképzelni ezt a sorozatot egy más színésznővel..igazán ,maga a megjelenése a viselkedése is tökre olyan ártatlan volt mint egy angyalé ..és végig teljesen hozta a formáját mondjuk az utolsó részben olyan szívesen megráncigáltam volna ,hogy "Héjj ébredj már fel!Emlékezz már ,a francba is!" :D Kim Sae Ron le a kalappal előtted ^^
    Shin Woo Hyun (Nam Woo Hyun) mi tagadás a rendezők elég kreatívak voltak a név választásnál xd .Sokáig gondolkoztam mi lenne rá a megfelelő szó..és heuréka IMÁDNIVALÓÓÓ-de komolyan az elejétől a végéig minden percet amiben WooHyun szerepelt imádtam,ahogy SeulBi-vel bánt,amilyen mély hangsúlyt fektetett barátaira és azok segítségére..amikor sírt amikor nevetett,hjááááj*sóhaj* egyszóval IMÁDOM (és nem..nem vagyok egyáltalán elfogult..xd egy kicsit sem :3 )
    Hwang SungYeol (Lee Sung Yeol) na igen nála is ugyanaz a helyzet,nagyon eredeti nevet írtak meg neki :D Az ő karaktere volt nekem a leghullámzobb..azaz az elején ellenszenves volt..aztán megszerettem,megint ellenszenves lett,a végére ..hát a 20.részre egy teljes pálfordulást tett :D Nekem nagyon bejött ez a laza ,csajozos SungYeol nem bántam volna ha korábban ilyen lesz és nem az a depis SeulBi mániás örök másodikot játsza,de ez van :D
    A többi szereplőt nem igen emelném így ki,imádtam..jó mondjuk JaeSeok-ot meg WooHyun anyukáját néha a pokolba kívántam,de ez volt az ő karakterük amit igazán jól adtak szerintem:)
    Ha ezt a posztot valaki végig olvassa,én van amikor nagyon irigy voltam Sae Ron-ra ilyen fiatalon..ennyi jó pasival forgatni.Főleg a 18.epizódnál olyan szívesen lettem volna a helyébe..te nem?:D meg úgy az egész sorozat alatt,bár nem a valóság de mégis,hmm .. *-*
    Bár a csók jelenet csak elmaradt,én megértem mert nagy port kavart volna a színésznő kora miatt,de elég romantikusra /szépre sikeredett ez így is..Igazán szép párost alkotott SaeRon és WooHyun,és bár semmi esélyt nem látok rá,de azért szeretnék meg őket talán pár év múlva egy más sorozatban újra látni együtt:)
    Szó szót hoz,ha akarnék sem tudnék belekötni,nekem így volt tökéletes..még evvel a klisés 2 év várással is(ami mint tudjuk elmaradhatatlan egy keleti doramánál :') ),a szereplőket imádtam,a történetet is megszerettem,végig hozta az izgalmas színvolanat még az ulotsó részben is tudtak egyet csavarni a sztorin(SeulBi emlékezet kiesése),nem volt nekem olyan rész,hogy" na..ezt én meg így csináltam volna.."vagy"aha,most mi van?ezt most miért?"szóval nekem egy 110 pontos,gyönyörű,szórakoztató és emlékezetes sorozat volt ,amivel lezárhattam a 2014-es évet :)
    A tegnap este néztem meg a részt,de akkor olyan furcsa érzésem volt,hogy nem tudtam kommentet írni,ma újra néztem és el kellett fogadjam ,hogy ennek is vége lett...sajnos!Az utóbbi hónapjaimat végig kisérő dorama,ez miatt bírtam ki azokat a fárasztó hétköznapokat, de sajnos el kell fogadni.Már érzem előre ,hogy ez a dorama ez visszatérő sorozat lesz még az életemben!
    Ez is szép hosszúra sikeredett,remélem nem gond..Még egyszer nagyon köszönöm a kitartó munkádat,és remélem még hosszú időn keresztül végig kísérhetem a munkáidat!^^
    By.Dorama_fan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dorama_fan! Imádtam olvasni a hozzászólásodat! Tudod hányszor jutott már szembe, hogy mennyire irigylem Kim Sae Ront?? Imádom Woo Hyun-t, mit nem adnék, ha szerepelhetnék vele egy drámában, akár csak mellékszereplőként... Az biztos, hogy szép karrier áll a kis "Seul Bi" előtt. Szerintem innentől felkérést felkérésre fog halmozni.. A fiúk nevét direkt hagyták meg, hogy ezt jegyezzék meg az emberek és így jobban tudják őket népszerűsíteni, hogy az emberek nem egy dráma beli nevet jegyeztek meg, hanem az igazi nevüket :) Woo Hyun jeleneteitől egyszerűen meghaltam, még akkor is ha csak bámult maga elé... :D Egyszerűen imádtam minden megmozdulását. Sung Yeolt is szeretem ő is nagyon jól játszotta a szerepét és a Jae Suk-ot alakító fiú is.. Remélem mihamarabb láthatjuk majd őket újabb főszerepben, addig is, hogy ne hiányozzanak, karácsony alatt megnézem az egész drámát egyben :P Örülök, hogy tetszett és nagyon köszönöm a kedves szavaidat!! :) Kellemes ünnepeket kívánok neked!

      Törlés
  14. Kedves Colette! Nagyon köszönöm a fordításod. Aktuális lévén, Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsa! Először is nagyon szívesen, másodszor pedig viszont kívánok kellemes ünnepeket neked! :)

      Törlés
  15. Szia Kedves Colette!
    Hát, hol is kezdjem. Előszöri is köszönöm a She so lovable fordítását, mert azon keresztül találtam rá a blogodra (valahol a 9-10.rész környékén). Láttam közben hogy van valami heti egy részes sori, amit fordítasz, de mondom, áááh, valami középsulis-gyerekes-diák sorit nem fogok nézni.
    Aztán addig-addig, míg épp nem volt mit néznem, és újra- és újra belefutottam ebbe a drámába (pont karácsony előtt, egyik este), és ha már az összes rész meg van, és mivel fel volt töltve, még egyszerűbb is volt, így akkor gondoltam belevágok. -- Szerintem nem is kell mondanom, hogy pár éjszakai nézéssel végig is maratonoztam ^^ és IMÁDTAM!!!! )
    Egy új sorozatnál mindig azaz első lépésem, hogy lecsekkolom asianwikin a szereplőket, hogy láttam-e már valahol korábban őket, vagy a korukat. Ahogy a többiek énis NAGYON meglepődtem a 14éves SeulBi korán, de aztán valahol a 4-5.résznél már nem foglalkoztam vele :) Illetve a szereplők csekkolásánál döbbentem rá a két fsz srác "hátterére". Nem olyan rég vagyok Infinite rajongó, és eddig csak L-t láttam szerepelni, (na meg a sminkek-hajak annyira megváltoztatják őket), szóval külön viccesnek találtam hogy ők ketten játszanak benne, és végig úgy gondoltam, hogy az életben is ilyen jóbarátok :P (valamint azt az egy-két hátterükre utaló utalásokat is külön viccesnek találtam :D )
    Ahogy ma befejeztem a 20.részt, egyszerűen nem akartam hogy vége legyen, így a blogodon időrendben végig néztem mindegyik rész kommentjeit is :P
    Mindegyik részt imádtam, és csak a többieket tudom ismételni, hogy végig izgalmas-vicces-szomorú-teliigazsággalamitsokszorelfeledünkavalóéletbenis. Azt hiszem valahol a You came from the stars és a Marriage not dating mellett landolt a dobogón. Nagyon-nagyon sok sorit láttam már, és ez nagyon-nagyon megfogott. Én ki se bírtam volna ha július óta heti egy résszel kellett volna beérnem (lehet hogy már nem lenne festék a falon :P ).
    Úristen,most nézem, hogy mennyit írtam (bocsi ^^ ) és szinte mégis semmiről.
    Köszönöm a fordításodat, és Kívánok a többi sorozatodhoz is sok örömet és kellemes időtöltést mikor fordítod őket ;)
    Utólag is kellemes ünnepeket, és Sok Doramaban Gazdag Boldog Új Évet!!! ^^
    Üdv.
    Pasta_love

    VálaszTörlés
  16. Szia Pasta_love! :)
    Ne aggódj, szeretem a jó tartalmas hozzászólásokat, mindig öröm véleményeket olvasni :) Örülök, hogy idetaláltál hozzám :) Elsőre valóban egy diák sorinak tűnik, de aztán ha az ember elkezdi nincs megállás és rájön, biza nem is annyira gyerekeknek való a történet, illetve az amiken a főszereplők keresztül mennek :) Őszintén szólva én elég hirtelen meggondolásból vágtam bele, nem nagyon néztem utána szereplőknek, de tetszett, hogy Infinite-s fiúké a főszerep.. Nagyon nagy pozitív csalódás volt számomra és az eddigi sorozataim közül ezt imádtam a legjobban a fordítani, mert sokszor olyan szép dolgokat mondtak bent.. Ráadásul soha nem veszített a lendületéből, mindig volt bent izgalom bőven :P Kim Sae Ron kora valóban meglepő és ahogy írtad egyszer csak elfelejteni az ember, hogy mennyi idős.. Egyrészt, mert jóval érettebbnek látszik, másrészt, mert jól színészkedik, harmadrészt pedig, mert annyira bájos a kislány és a karaktere, hogy nehéz nem szeretni :) Nyilván ahhoz, hogy elhiggyük a kettejük közötti kapcsolatot Woo Hyun is kellett hozzá :P A két fiú előtt is le a kalappal, hiszen nem ez az elsődleges terepük :) Nagyon nehéz volt kibírni a heti egy részt, főleg, amikor elmaradt és volt, hogy két hetet kellett várni rá... De ennek is meg volt a szépsége, hogy tudtam jajj de jó is lesz nekem péntek esténként az az 50 perc:D De a maraton is biztos jó.. Terveztem, hogy az ünnepek alatt én is végignézem, de sajnos még nem jutottam el oda a sok program miatt és a Pinocchioval se akartam megcsúszni nagyon :) A 20.rész végén én is azt kívántam, hogy bár ne ért volna véget, én vevő lennék a folytatásra, ami tudom, hogy nem lesz, de azért a remény hal meg utoljára.. Vagy ha nem is a folytatásra, akkor várom a fiúk következő drámáját :P Még berakhatnák mellé L-t és akkor tökéletes lenne a dolog xD
    Örülök, hogy egy újabb pozitív véleményt olvashattam a sorozatról, köszönöm a kedves szavaidat! :)
    Viszont kívánok neked sok doramában gazdag új évet:P

    VálaszTörlés
  17. Szia!

    Nagyon, nagyon köszönöm a fordítást, remek kis sorozat volt, őszintén az elején még nem tudtam minek ebből 20 rész, de aztán olyan szépen alakultak a kapcsolatok. Igazi jó kis jellemfejlődős sorozat volt, minőségi fordításban. A video letöltési lehetőséget külön köszönöm, néha nagyon nehéz összevadászni a részeket, és van amelyik fél nap alatt töltődik le.
    Örök hálám a remek fordításért, több estémet is bearanyoztad a fordításoddal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Mese!
      Az elején sokan nem nagyon tudják hova is tenni a sorozatot és hasonló véleményeket is olvastam, mint a tiéd, de aki elkezdi az nem hiszem, hogy megbánja, hiszen ez egy nagyon jó sorozat szerintem :) Én tényleg minden percét imádtam és ez a fordításra is igaz.. Valóban nagyon szépen alakultak a kapcsolatok bent, meg úgy az egész történet gyönyörű lett. Nekem az is tetszett, hogy minden részre hagytak valami izgalmat :P Örülök, hogy meg voltál elégedve a fordításommal és köszönöm a kedves szavaidat! :)

      Törlés
  18. Kedves Colette!
    Köszönöm a fordítást! Nemrég kezdtem el koreai sorozatokat nézni, de ez biztos örök kedvenceim közt lesz. Sikerült egy nap alatt végignéznem, aminek anyáék nem épp örültek, mert így alig aludtam valamit, viszont szerintem megérte. Nagyon tetszett az egész, a szereplők is hozzám nőttek, és maga a történet is mélyen belém égett. Az egész alatt minimum 2 csomag 100-as zsepit használtam el. Nem tudom, hogy én vagyok-e túl bőgős, vagy másokból is ezt hozta ki. Mindenesetre most "átgondoltam az életem".
    A dalok pedig...nem mennek ki a fejemből, mikor először meghallottam az első rész elején nem gondoltam, hogy valaha annyi minden jut majd róla eszembe...
    Tudom, össze-vissza beszélek, de remélem megértesz.
    Még egyszer köszi a fordítást!
    U.I.: szeretném megkérdezni, hogy csak kdrámák fordításával foglalkoztok, vagy vállaltok filmet is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszett! Az biztos, hogy nekem is örök kedvenc, azért vállalok sok iskolás sorozatot, mert még mindig a High School Love On-t keresem... Már sokszor elmondtam, hogy rendkívül imádtam fordítani és tényleg minden percét élveztem még az ellenőrzésnek is, amikor már vagy negyedszerre néztem meg. Én is elsírtam magam rajt, főleg amikor Woo Hyun azt hitte, hogy Seul Bi elmegy... Szóval én bizony teljes mértékig megértelek. :) Filmet még nem fordítottam, de nincs kizárva az sem, hogy ha szeretnél valamit kérni, akkor a kívánságoknál megteheted. :)
      További jó sorozatnézést neked! :)

      Törlés