2014. december 13., szombat

High School Love On- 19.rész!


Sziasztok!
Elkészültem a High School Love On 
19. részével!

Búcsú?
Elválunk, hogy újra találkozhassunk!

A búcsú fájdalmas dolog, főleg, ha az ember nem is számít rá...
Sung Yeol végre beismerte a hibáit és  kibékült Woo Hyun-al.
Közös programot szerveznek a fiatalok, ami rendkívül aranyosra sikerült, 
de a levegőben mindvégig érezni lehet, hogy valami 
még sincs teljesen rendben...
A szülők be akarják adni a válópert, ezért Sung Yeol-ék úgy döntenek, 
hogy megpróbálják megakadályozni a dolgot.
Amikor a végén már úgy tűnik, hogy Woo Hyun végre boldog lehet és a barátjában 
egyben egy testvérre is lelt, Sunbae végleges lépésre szánja el magát...!

Ti mit gondoltok, "happy end" lesz a vége?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, amit hozzászólásban
 nyugodtan kifejthettek, akár spoileresen is!
Jó szórakozást hozzá!
Jövő héten várlak titeket a befejezéssel!

Colette_

12 megjegyzés:

  1. Köszönöm remek kis sorozat ( gyorsan útól értelek .Titeket..egyszerűen nem lehet abba hagyni ) igen valami együtt tovább tanulást tudok elképzelni a végére ..és remélem nem megy el Amerikába egyedül ..Woo Hyun az apjához ..Köszönöm...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen :) Hát az biztos, hogy nem lehet abbahagyni. Furcsa lesz, miután véget ér :( Talán nem így lesz a befejezés :)

      Törlés
  2. Köszönöm szépen ezt a részt is. :-)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a feliratot!! El sem hiszem, hogy jövőhéten vége... :(
    Hűű, eddig mindig tippelgettem, hogy mi lesz a folytatásban (és általában be is jött), de most fogalmam sincs.. Erre nem számítottam, hogy Seul Bi csak úgy eltűnik. Szerintem a vége "egész jó" lesz, hiszen ahogy az első részben is volt Woo Hyun és Seul Bi találkozni fognak.. Habár az a jelenet azzal ért véget, hogy Seul Bi elsétált Woo Hyun meg csak ott állt.
    Én valami olyasmit tudok elképzelni, hogy egy darabig mindenki szomorú, aztán eltelik pár év és nagyjából tovább lépnek, és akkor találkoznak megint. (Hála égnek Woo Hyun és Sung Yeol kibékültek szóval most már lehetnek testvérekként.. feltéve ha a szüleik nem válnak el :D)
    Egyébként ez a rész nagyon aranyos volt. "A kibékülések része." Aminek külön örülök, hogy Jae Suk elég könnyen át állt a jó oldalra. Hiába volt ő a "főgonosz" nekem mindig szimpi volt. :D
    Viszont van több minden ami még nem derült ki a sorozatban és kétlem, hogy a következő részben túl sokat tudnánk meg ezekből: Sung Yeol és Jae Suk kapcsolata/múltja, Woo Hyun és az apja kapcsolata, Sung Yeol és az anyja kapcsolata stb. Mondjuk hiába nem derültek ki ezek a dolgok én nem igazán érzem ettől hiányosnak a sorozatot.. ^^
    Ezek a nagy kibékülések nagyon aranyosra sikerültek, de nem értem, hogy akkor most Sung Yeol miért ment el? Hogy elfelejtse Seul Bi-t? Remélem ő is megtalálja az "igazit", hiszen már egy ideje kirajzolódott, hogy a végén kik lesznek a szerelmespárok.. Ne maradjon már csak ő egyedül!!! :P
    Ööö.. hát ez egy elég hosszú kommentre sikeredett, remélem nem baj :D Még egyszer köszönöm a feliratot, és bár még van egy rész, de már előre is meg szeretném köszönni hogy lefordítod/fordítottad az egész sorozatot! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen. Én sem hiszel el, hogy jövőhéten vége, nagyon furcsa lesz. Üresnek fogom érezni a hétvégét :D Én se számítottam erre, tudtam, hogy el fog tűnni, de azt hittem, hogy azért, mert mondjuk nem gyógyul be a jele vagy valami.. Mondjuk azt gondoltam, hogy Sunbae nem fog nyugtom maradni... Hát az biztos, hogy egy én múlva megkapja Woo Hyun Seul bi levelét, amit ebben a részben írt neki.. Kíváncsi vagyok :P Remélem, hogy találkozni fognak... Biztos, hogy lesz egy kis időugrás, hiszem az első rész eleje is a "jövőben" játszódik, amikor elvileg találkoznak.. Vagy nem, az majd kiderül :) Nagyon gonosz dolog lenne, ha ennyi szenvedés után nem lenne boldog a befejezés.. Jae Suk és sung Yeol múltjára én is kíváncsi lennék, de nem fogom a fejem a falba verni, ha nem tudom meg mi volt velük :) Szerintem Sung Yeol nem akart Woo Hyun és Seul Bi gyertyatartója lenni, ezért is köszönt el tőle, hogy viszlát első szerelmem.. Meg a sok rosszat se tudta elviselni, amit tett, ezért mondta, hogy új emberként akar visszatérni :) Már nagyon várom a hétvégét :)

      Törlés
  4. Mi volt ez a vég :O
    Nagyon tetszet hogy mindent rendbe hoztak és nem tünt nagyon erőltetettnek.Végre SungYeol is a régi önmaga. Nagyon nem szerettem mikor ilyen lett és most újra a kedvelhető énje :3 WooHyunt még mindig imádom a hülyeségeivel.Az a szülinapi sapka megrajtuk XD nevetnem kellet. A békülések mehgatók voltak .A rossz fiú is végre jó útra tér.TaeHot nagyon megszerettem ,aranyos karakter :) De hát persze nem lehet minden happy hát hogy képzeltem A végén sikerült összedönteni ezt a boldogságot. Szegény WooHyun. Én sokféle véget eltudok képzelni de amit valószínűbbnek tartok,hogy visszatér SeulBi a leegvégén az utolsó percben vagy csak sejtelmes utalást adnak rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nekem az tetszett, hogy a nagy kibéküléseket nem az utólsó részre tartogatták, hanem így felépítgették :) Woo Hyun nagyon imádni való, annyira imádom, amikor mosolyog :D Én akkor nevettem rajt, amikor el akarta venni a leveleket, amiket írtak.. Igazából én minden karaktert kedvelek, még Jae Suk-ot is :) Szerintem is csak a végén kapjuk vissza, ha visszakapjuk Seul -t. Remélem, hogy így lesz :)

      Törlés
  5. Nagyon köszönöm a 19. részt is. Ez a sorozat teljesen bekebelezett, ritkán kezdek bele olyanba ami még nem fejeződött be, mert nehezen várom ki a következő hetet, csakhogy ezt egyszerűen nem lehetett abbahagyni mikor belenéztem az elején. A szereplők gyönyörű fiatalok és tehetségesek. Köszönöm, köszönöm Neked, hogy magyar fordítással nézhettem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Ha valaki megnézi az elejét, az szerintem csak így járhat :) Viszont mivel lassan vége, ezért akik most állnak neki, azok felfalhatják az egészet :D Nagyon szívesen, örülök, hogy velem tartottál :)

      Törlés
  6. Colette_, köszönöm a 19. rész feliratát. :)

    VálaszTörlés