2014. szeptember 3., szerda

Elmarad a HSLO!




Elmarad a High School Love On 8.része!



Rossz hírt hoztam! Iszonyúan vártam az új részt, 
ezért nagyon nem örültem, amikor megláttam a Channal Manager
 üzenetét Vikin. Ráadásul ezt már másodszorra játsszák el...
Mi lesz velünk jövőhét péntekig? :) Részemről el bírnék viselni kárpótlásul két részt, 
de ez sajnos a múlt alkalommal se volt így.
(Nagyon remélem, hogy ezt a képet nem kell többször használnom!)

Minden rajongónak kitartást, jövő hétvégén pedig 
várlak titeket a felirattal :)


Colette_

5 megjegyzés:

  1. Miiiii?Na ne máááááár =( Minket direkt akarnak kínozni vagy mivan?Pedig már vártam,hogy ma szerda és na holnap már csütörtök s erre fel még másfél hetet!!!Oooh,ha most a kezeim közt lennének xd ..Na jól van nyugodjunk le..ha várni kell hát várunk.És egyet értek veled Colette_ kárpótlásként hozhatnának egy dupla részt..de ennek sajnos nincs nagy esélye ..Azért köszönöm,hogy ezt is tudattad velem/velünk ;)
    ~Júlia.

    VálaszTörlés
  2. Ó, a macska rúgja meg! Nem elég, hogy heti egy részt adnak, de még azt is elhalasztják. Most nagyon haragszom rájuk! x(
    De természetesen köszönöm, hogy értesítettél minket, Colette_! :)

    VálaszTörlés
  3. Gondoltam nem csak én vagyok bezsongva az új résztől, ezért kiírtam, hogy ne várjátok feleslegesen. Pedig szombatra pont szabadnapot kaptam, és lett volna időm fordítani.. :( Na mindegy, ez most sajnos így alakult. Pedig már a 10 résznél tarthatnánk. Remélem többször nem játssza ezt a csatorna, mert egyszer oké, másodszorra már elég idegesítő, harmadszorra már nagyon felháborító lenne és kínzás is egyben :D

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Mivel ma nagy ünnep van kint náluk, mindenki megy a családjához az elhunyt szeretteihez, az ilyen műsorokat nem tűzték adásra.

    VálaszTörlés
  5. Igen, a legutóbbi részben részben el is lőttek egy poént ezzel az ünneppel kapcsolatban(A Tesitanár) :) Hát ez van, ünnep ide vagy oda, attól még nagyon várom a folytatást. Már "csak" egy hét! :)

    VálaszTörlés