2018. július 13., péntek

I Cannot Hug You


Sziasztok!

Hol volt, hol nem volt adott egy vámpír főhősnő Li Shiya, aki az emberekből nyeri energiáját. Bizony a modern vámpírok, már nem vérrel táplálkoznak, hanem érintéssel. Egyik nap össze találkozik a legfinomabb és legcsábítóbb falattal Jiang Zhihao-val, akit minden áron meg akar érinteni, ezért a
 közelébe szeretne férkőzni. Igen ám, csakhogy főhős fiúnk irtózik 
mindenféle baktériumtól, így persze mások közelségétől is...

A sorozat két évadból áll, jelenleg a 13. részig van kész, amit itt megtekinthettek:

Figyelem! Vikin egybe van fent mind a két évad. Tehát a részek a következőképpen alakulnak:
1-16.rész- 1.évad
17-32.rész- 2.évad

Letölthető verziót nem fogok készíteni belőle, mint régen, csakis vikin fogom fordítani. Ha bármi kérdés van a felirat magyarra állításával kapcsolatban keressetek bátran. Egyébként: fogaskerék jobb oldalt lent, subtitles és ott ki kell választani a magyart vagy "hungarian". Az új részek folyamatosan érkezni fognak, ahogy időm engedi. 

Jó szórakozást kívánok hozzá!



Colette_

6 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök hogy újra itt vagy és fordítasz! :) Hiányoztál! Remélem jól vagy!
    Köszönöm a I Cannot Hug You eddig lefordított részeit! Várom a kövi részeket is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsanett!
      Jó érzés volt olvasni, köszönöm. :) Jól vagyok igen, kicsit kevesebb időm van, mint anno amikor a blogot kezdtem, de igyekszem haladni vele, mert nagyon jó kis sorozat. Jó szórakozást hozzá! :)

      Törlés
  2. Köszönöm szépen.:)

    VálaszTörlés
  3. Szia Colette! Örülök, hogy visszatértél! A sorozatot pedig mindenképp nézni fogom, mert olvastam a webtoont, amiből készült. Ha érdekel, itt a linkje -https://www.webtoons.com/en/romance/untouchable/list?title_no=79. Köszi a feliratokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Hayako!
      Köszönöm szépen a linket! Jól vagy? Ezer éve... :) Nagyon megszerettem ezt a kis sorozatot, biztos neked is tetszeni fog. Lesz most egy hasonló témájú koreai sorozat, igaz az nem vámpíros, de az is jónak tűnik. Az a címe, hogy "Clean With Passion For Now". Sokat gondolkozok a fordításán.

      Törlés