2014. november 9., vasárnap

She So Lovable/My Lovely Girl 16. rész- VÉGE


Sziasztok!
Elkészültünk a She So Lovable/My Lovely Girl
16. részével, és ezzel a sorozat befejezett lett!

A  befejező posztot mindig olyan nehéz megírni, hiszen ahogy az összes eddig sorozatom, 
ez is a szívemhez nőtt, bár én sok mindent nem így csináltam volna, ami a forgatókönyvet illeti.
 De ettől függetlenül tetszett a sorozat, és a szereplők is jók voltak!
Ti hogy vagytok vele? Nektek elnyerte a tetszésetek a dorama?
Kíváncsian várom a véleményeteket :)

Ami a fordítást illeti!
Misa egy nagyszerű fordító és a közös munka rendkívül 
gördülékenyen zajlott közöttünk. Bár e-mailbe már írtam neki, de azért itt is szeretném megköszönni a pontos és precíz munkáját! Szóval köszönöm Misa!

Nem is húzom tovább a szót, nézzétek meg ti is a befejetést!
Jó szórakozást hozzá mindenkinek!

Ne felejtsétek, jövő héttől pedig Hayakoval várunk titeket a Pinocchio első részeivel!
(Én már nagyon várom az új sorozatot)
Colette_
A felirat Misa oldaláról is letölthető:

14 megjegyzés:

  1. Először is jobbulást Neked, most olvastam a chat-en hogy megbetegedtél. Köszönöm szépen a befejező részt is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cila nagyon szépen köszönöm! Igen, elkaptam valami őszi nyavalyát, de talán holnapra már jobban leszek :)

      Törlés
  2. Nagyon szépen köszönöm az egész sorozat fordítását ! Már kíváncsi vagyok hogy mi is lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barbara nagyon szívesen :) Itt a lehetőség, hogy megnézd mi is lesz :P

      Törlés
  3. Nagyon szépen köszönöm a munkátokat. További szép napokat kívánok!
    Üdv.

    VálaszTörlés
  4. Szia Colette_ :)
    Én ennek a sorozatnak elég izgatottan fogtam neki,hogy hú ez most egy olyan jó, mély történetű ,zenés ,érdekes történet lesz..Az elején megismertük a szereplöket Se Na savanyú életét,HyunWook keresztjét stb. meg persze a cuki kis Shi Woo-t :3
    Nem is volt bajom a sorozattal,de a közepe felé kezdett ellaposodni,ami rontott az egész sorozaton..Nekem Krystal játéka egyáltalán nem volt meggyőző (elöre is bocsánat a fanoknak) ..Se Na karaktere meg maga se tudta eldönteni mit csináljon..maradok de mégsem..de kapott egy kritikát és akkor elhúzunk mert előjött a büntudat,de mégis újra kezdték ,ez ilyen se veled se nélküled love sztori ..na ez már a végére egy kicsit unalmas volt..A történet üde színfoltja Shi Woo imádtam a játékát,nélküle már tényleg lapos lett volna a sztori,bár szegényt nagyon sajnáltam :/ (titkon drukkoltam,hogy hátha összejönnek,de ez reménytelen volt.. )
    Most olyan deja vu érzésem volt mint a Fall in love with me-nál ott is egy ütösebb végkifejletet vártam ..itt is na hátha lesz valami csavar aminél tátva marad szánk ,hogy hú ez most meglepett de nem volt (de a FILWM-nek sokkal jobb volt a színvonala :3 úgyhogy félreértés ne essék ) ..
    Egyszóval még emésztem a végét. :)
    De most tevödik fel a kérdés ,hogy "miért nézted meg,ha nem állhatod?" nem erröl van szó..akárhány doramat megnézek,belopja magát valamennyire a szívembe,és szerez 1-2 kellemes percet...a She So Lovable is sokszor megmosolyogtattok meg minden,nem bántam meg,hogy megnéztem.Csak a véleményemet fejtettem ki a történettel kapcsolatban meg ,hogy én máshogy írtam volna meg a történetet :)
    Colette_ nagyon hálás vagyok az erőfeszítéseidért amit ebbe a történetbe ültettél..Nagyon szeretem nézni a munkáidat,és remélem még sok általad fordított doramát láthatok ^^
    ui. Már nagyon várom a Pinocchio -t :)
    Hú,elég hosszúra sikerült ez e megjegyzés,remélem nem gond :D
    By.Doramafan

    VálaszTörlés
  5. Szia Doramafan :) Nembaj, hogy hosszú lett, örülök a részletes véleménykifejtésednek. Azt kell, hogy mondjam sok mindenben egyet értek. Ahogy írtam a szívemhez nőtt és összességébe tetszett, de a forgatókönyvben sok mindent nem így csináltam volt. Ezt első sorban arra értettem, hogy sok kihasználatlan dolog volt bent, ami feldobta a második felétől vallóban lapos történetet. Pld belevihettek volna egy kis rivalizálást a két ügynökség között, mert beszéltek a munka jelenetekben sok mindenről, de se eleje se vége nem volt és alig építettek rá jeleneteket :) Szóval minek is beszéltek róla? Mert így értelme nem sok volt.. :D Az, hogy át ment az Infinite Power a másik céghez, tök sok lehetőséget rejtett volna magába izgalom terén :) Vagy mondjuk szerintem az is jó lett volna, ha kicsit tovább hagyják Shi Woo és Se Na kapcsolatát (Mondjuk lehet, hogy ennek azért örültem volna, mert Shi Woo-nak szurkoltam) és pld az is érdekes lett volna, hogy a média hogy reagál erre a dologban, miközben Se Na a Vezérigazgatóval kavar. Ebből lehetett volna botrány, titkos románc, de helyette lerendezték azzal, hogy az egyik rész végén "összejöttek" a másik rész elején meg már annyi is volt nekik.. A vége nekem sajnos nagyon semmilyenre sikeredett. Inkább csinálták volna 15. részesre több izgalommal, de az az egy éves kihagyás felesleges dolog volt annak érdekében, hogy mindent mézesmázosan elrendezzenek. Megjegyzem ez a halálom a sorozatoknál, ha az utolsó részben mindenki megtér.. :D Mint pld a Fall in Love With Me-nél. Arra is azt mondtam, hogy a vége túl szép és kedves lett a történtekhez képest és na nehogy már a kb 19. részen át gonoszkodó, hisztiző Huan Huan egyszer csak aranyos és mosolygós legyen... :D Na mindegy ennek ellenére egyiket se bántam meg,hogy megnéztem, azt meg főleg nem, hogy lefordította, hisz ahogy te is írtad, sok-sok-sok szép percet okoztak a sorozattal/sorozatokkal! :)
    Ui: Örülök, hogy velünk fogsz tartani a Pinocchio-nál :)

    VálaszTörlés
  6. Szia Colette! Nagyon hálásan köszönöm neked a befejező részt.Illetve ezúton gratulálok az újabb befejezett sorozatodhoz.Összességen nekem tetszett a sorozat, főleg, hogy megismerhettem Rain.-t, de ezt már többször leírtam, bocsi. Hálásan köszönöm még egyszer, hogy a TI tolmácsolásotokkal nézhettem végig.gyomar :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon szívesen és köszönöm :) Összességében nekem is tetszett, de feldobhatták volna még egy-két dologgal. Na mindegy :P

      Törlés
  7. Kedves Colette!

    Korábban már kifejtettem a véleményemet erről a doramaról. A felénél nagyon ellaposodott a történet. Nagyszerű színészeket vonultattak fel benne, de sajnos a történet nem igazán engedte kibontakozni őket. L nagy kedvencem, az általa megformált karaktert jól hozta, bár lehetett volna több jelenete. Raint anno a Love To Kill-ben szerettem meg, nagyszerű színész, és ebben a sorozatban is jól játszott. Egyedül Krystal játékával nem vagyok kibékülve; olyan semmilyen, szürke, néhol nagyon amatőr volt. (Bocsánat tőle, rajongóktól.) Ez a szerep nem neki lett kitalálva. Nézhető, középszintű sorozat egyszerű, de nem nagyszerű történettel. Természetesen bennem is hagyott emlékezetes pillanatokat.
    Örülök, hogy magyar felirattal nézhettem végig! Hálás köszönet a munkádnak/munkátoknak! Külön köszönet a pontos, gyors fordításnak!
    További jó munkát, kitartást kívánok a következő sorozatodhoz!
    Enikő

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Enikő! Először is nagyon szívesen :) Sok mindenben egyet értek az általad leírtakkal, főleg az L-es dologban. Nekem nem volt nagy bajom Krystal játékával, de sokan írták, hogy olyan semmitmondónak találták. Mondjuk ha egy "idolt" választanak be főszerepre előfordulhat, hogy nem éppen úgy tudja hozni a szerepét, ahogy sokan várnák. Mondjuk ez pld L esetében egyáltalán nem így volt, szerencsére :P Na mindegy, ez ilyen lett, ettől függetlenül nem bántam meg, hogy belefogtam/belefogtunk, mert összességébe tetszett :) De valóban lehetett volna jobb is :)

      Törlés
  8. Szia Colette_ !
    Köszönöm szépen, hogy lefordítottátok a sorozatot és ennyit dolgoztatok vele.
    És én is egész végig ShiWoonak szurkoltam :D

    VálaszTörlés
  9. AleyNa, nagyon szívesen. Én is az ő pártját fogtam ;)

    VálaszTörlés